GINOP-1.2.8-20-2020-00674 

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása az Alap-Ép Kft-nél


A támogatást igénylő ALAP-ÉP Építőipari, Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2002-ben alakult. Tulajdonosai Balogh Tibor (96,67%) és Balogh Zoltán (3,33%) magyar állampolgárságú magánszemélyek, a jelölt tulajdoni hányadokkal, a társaság képviseletét Balogh Tibor ügyvezető látja el önállóan. 

 

Fontos eleme a fejlesztésünknek az építőipari szolgáltatásunkra épülő, új tevékenységek végzését lehetővé tevő gépbeszerzés, melynek keretében egy teleszkópos személyemelő, illetve az építőipari munkáinkat könnyítő gépeket szerzünk be! A személyemelő gép lehetővé teszi a munkaterületen az önálló, alvállalkozók igénybevételétől független munkavégzést, a társaságunk szempontjából olyan újszerű építőipari tevékenység folytatását, mint a csarnokok festése, homlokzati hőszigetelési munkálatok. Ezeket ez idáig önállóan nem tudtuk elvégezni, csak más vállalkozók bevonásával vagy gépek bérlésével és számukra a munkatevékenység átengedésével! Komoly mértékű termelőkapacitás lehetőségét teremti meg. A megvalósítási helyszín a Dunaújvárosban található telephelyünk, ahol az irodaházunk az oktatási és tanácsadási projektrész megvalósítására is alkalmas.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

30.999.983 Ft.

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezése: 2021.06.09

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00674

 Kedvezményezett: Alap-Ép Kft.

                 székhely: 2425 Nagykarácsony, Alkotmány u. 10/A.                                 megvalósítási helyszín: 2400 Dunaújváros, Kenyérgyári u. 10.                 

Támogató:       Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program

Hivatkozás: www.palyazat.gov.hu

 

Honlapkészítés, üzemeltetés