GINOP 1.2.2-15

  

 

Az ALAP-ÉP Építőipari, Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kapacitásbővítő beruházásainak támogatása

 

A támogatást igénylő ALAP-ÉP Építőipari, Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2002-ben alakult. Tulajdonosai Balogh Tibor (96,67%) és Balogh Zoltán (3,33%) magyar állampolgárságú magánszemélyek, a jelölt tulajdoni hányadokkal, a társaság képviseletét Balogh Tibor ügyvezető látja el önállóan.

 

Fontos eleme a fejlesztésünknek az építőipari szolgáltatásunkra épülő, új tevékenységek végzését lehetővé tevő projektrész, melynek keretében egy komplett betonozási zsalurendszert, illetve komplett építőipari homlokzati állványrendszert szerzünk be! Ez utóbbiak lehetővé teszik két területen az önálló, alvállalkozók igénybevételétől független, a társaságunk szempontjából olyan újszerű építőipari tevékenység folytatását, mint a komplex homlokzati hőszigetelési munkálatok, illetve a mélyépítési vasbeton zsaluzási munkálatok. Ezeket ez idáig önállóan nem tudtuk elvégezni, csak más vállalkozók bevonásával és számukra a munkatevékenység átengedésével! A korszerű ipari gyártástechnológiák bevezetése egyrészt jelentős műszaki minőségfejlesztést eredményez (eddig nem volt saját gyártási tevékenység), másrészt komoly mértékű termelőkapacitás kialakítás lehetőségét teremti meg. A megvalósítási helyszín a Simontornyán található fióktelepünk, ahol a gyártótevékenység is megvalósulna.

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 24.901.119 Ft.

Támogatás mértéke: 55,70%

Projekt befejezése: 2017.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02379

 

Kedvezményezett: Alap-Ép Kft.

                                 székhely: 2425 Nagykarácsony, Alkotmány u. 10/A.                                 megval. helyszín: 7081 Simontornya, Gyár u. 1-5.                

Támogató:                  Nemzetgazdasági Minisztérium

 

                                    Székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.

Hivatkozás: www.palyazat.gov.hu

Honlapkészítés, üzemeltetés