Cégünk története

Cégünk története Cégadatok Humán kapacitás

Balogh Tibor, az Alap-Ép Kft. ügyvezető igazgatója tipikus vállalkozó személyiség. 1989-ben kezdett el az építőiparban dolgozni, mint egyéni vállalkozó, egy kis kőműves brigáddal.

Találékonyságának és szakmai tudásának köszönhetően 2002-ben kinőtte az egyéni vállalkozást és megalapította az Alap-Ép Kft-t, ahol már festőkkel is bővítette csapatát.

Mivel a munka megszállottja, mindenféle munkaterület érdekelte az építőiparon belül, főleg a munkagépekkel végzendők. Első nagyobb bevételeiből földmunkagépeket és a legjobb minőségű szerszámokat vásárolta meg. 2005-ben megkapta az Agárd, szennyvíztisztító telep bővítésének földmunkáit, ahol 35 000 m3 föld kiszedése és elszállítása volt a feladat. Ehhez elengedhetetlen volt még tovább bővíteni gépparkját, továbbá teherautókat vásárolni. Az állomány 10 főről 2005-ben 27 főre bővült.
Munkáját sikerrel végezte, a megrendelők megelégedettségével, és mint tudjuk, a vállalkozói lét biztos sarokköve a jól elvégzett munka. A Dunafin Kft. és az Isd. Dunaferr Zrt. Dunaújvárosban a legrégebbi megrendelőink közé tartozik immáron 10 éve.
A növekedéssel helyváltoztatásra kényszerült, hiszen 2011-ben már 48 főt foglalkoztatott.

Megvásárolt Dunaújvárosban egy irodaházat, megfelelő nagyságú telephellyel. De mint a vállalkozók többsége, nem állt itt meg. Az Uniós pályázatok adta lehetőségeket kihasználva nyitott az út és közműépítés felé is. G.O.P-s pályázat keretein belül vásárolt új forgó-rakodógépet, univerzális homlokrakodó gépet, az útépítéshez pedig aszfaltozó finisher gépet. Az irodaházat pincétől a padlásig újítja fel, energetikai pályázat keretein belül. Új nyílászárók, szigetelés, villamos és gépészeti felújítást végeztet. Mi, az alkalmazottai sokszor már fáradtak vagyunk mindettől a sok munkától és ötlettől, amit ő kitalál és véghezvisz, de a főnök nem áll meg. Mindig jön valami új, valami jobb…

De végülis ezért ő a vállalkozó, mi pedig alkalmazkodunk az ő elképzeléseihez.

Honlapkészítés, üzemeltetés